u varaždinskim toplicama

Reformisti posjetili Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju i obilježili Dan bolesnika

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.02.2018. 13:46

Zadnja izmjena: 11.02.2018. 13:47

Reformistice Interesnog odbora žena Gradske organizacije Varaždin i članovi Gradske organizacije Varaždinskih Toplica posjetili su Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice. Prigodnim poklonima obilježili su tako Svjetski dan bolesnika.

Da ovaj dan ne bi trebao biti samo dan posjete bolesnicima, već dan kada bi nakratko podigli svijest o zdravlju i uključivanje svakog čovjeka u sigurniju i humaniju zajednicu , naglasila je Vlasta Cindrić, županijska vijećnica i predsjednica Interesnog odbora žena Reformista Varaždin.

Kako poručuju iz Reformista, boljoj i kvalitetnijoj zdravstvenoj skrbi teži Varaždinska županija koja je pokrenula milijunske projekte u zdravstvu. Jedan od tih projekata je i obnova postojeće Specijalne bolnice, a pokrenut je projekt izgradnje novog Spinalnog centra kao najmodernijeg i najvećeg centra za bolesti kralješnice, za kojeg je iz Ministarstva zdravstva osigurano preko 80 milijuna kuna.

U posjeti bolesnicima prisutan je bio i Željko Bedeković, gradski vijećnik i predsjednik GO Reformista Varaždinske Toplice koji je iskazao svoje zadovoljstvo pokrenutim projektima u Varaždinskim Toplicama od dolaska župana Čačića.

U obilježavanju Svjetskog dana bolesnika pridružile su se i Ivana Golubić Horvat, predsjednica Upravnog vijeća Specijalne bolnice Varaždinske Toplice te članice i članovi Interesnog odbora žena i Gradske organizacije Varaždinske Toplice, a dočekao ih je ravnatelj Specijalne bolnice Damir Mihalić.

Komentari