oglasili se priopćenjem

Reformisti ponovno prozvali Čehoka:'' Za mjesne odbore on nema ni sluha ni interesa''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.12.2018. 11:42

Zadnja izmjena: 13.12.2018. 11:42

Nakon priopćenja za medije u kojem gradnačelnik Ivan Čehok moli predsjednike mjesnih odbora za aktivnije uključivanje i predlaganje rješenja te provedbu projekata, reagirali su Reformisti koji kažu kako ''gradonačelnik ponovno iznosi neistine''.

<< Gradonačelnik Čehok je od predsjednika mjesnih odbora zatražio aktivnije uključivanje i predlaganje rješenja >>

Kako poručuju, sastanak predsjednika Vijeća mjesnih odbora s gradonačelnikom sazvan je samo kao obavijest, s obzirom da se prijedlog proračuna počeo pripremati prije nekoliko mjeseci. -Kao predstavnici građana pozvani smo da o njemu razgovaramo pet dana prije izglasavanja umjesto da sudjelujemo u njegovom kreiranju u stavkama važnim za mjesne odbore - rekli su Reformisti i dodaju kako u prijedlogu proračuna nije predviđeno rješenje za niti jedan od niza problema na koje su upozoravali predsjednici Vijeća i vijećnici u mjesnim odborima.

Kako iznose u priopćenju, svi predsjednici Vijeća mjesnih odbora na sastanku su se požalili na nedostatak komunikacije gradonačelnika i gradskih službi s predsjednicima Vijeća. - Predsjednicima se ne odgovara na zahtjeve, ne dobivaju povratne informacije, a o radovima u svom mjesnom odboru saznaju iz medija. Predsjednici mjesnih odbora Reformista su iznimno aktivni samo za probleme mjesnih odbora gradonačelnik nema niti sluha niti interesa - za kraj poručuju iz Reformista. 

Komentari