reakcija

Reformisti: Savez za Sjever sa Stričakom nema nikakve veze, on je "Veliki Laže"

Objavljeno: 28.07.2022. 13:41

Zadnja izmjena: 28.07.2022. 13:55

Foto: ilustracija

Reformisti Varaždinske županije oglasili su se priopćenjem za medije u kojem demantiraju da je Anđelko Stričak inicirao Savez za Sjever.

Reformisti priopćenjem poručuju kako je Savez za Sjever inicirao Radimir Čačić 27. lipnja 2017. godine, a Stričaka prozivaju da je nakon svojeg dolaska zaustavio sve projekte.

- Župan Stričak i HDZ zaustavili su sve projekte važne za Sjever Hrvatske. Savez za Sjever iniciran je 27. lipnja 2017. od strane Čačića i Reformista i na zahtjev Čačića i Reformista stavljen u program Vlade (što sve sa Stričakom nema veze), a nakon potpisivanja Sporazuma u mandatu “Velikog Laže”  župana Stričaka se nije niti jednom sastao - kažu.

Dalje zatim navode:

- U međuvremenu svi ključni projekti za nas su ili u potpunosti zaustavljeni ili stavljeni “na čekanje” dok se ne riješe prioriteti HDZ-a: Dalmacija i Slavonija. Premijer  Plenković i HDZ najavili su da je tijeku ili se priprema 33 tisuće projekata za Slavoniju uz već uloženih više od 20 milijardi kuna.

Osvrnuli su se i na otvorenje Pelješkog mosta prekjučer.

- Na otvorenju Pelješkog mosta najviši dužnosnici HDZ-a pobrojali su sve buduće projekte u Hrvatskoj ali  nitko, baš nitko, nije spomenuo niti jedan jedini projekt za Sjever Hrvatske. HDZ kampanja protiv Sjevera Hrvatske uz sada snažnu podršku njihovog župana Stričaka nikad nije bila jača.

Komentari