DONACIJE

Reformisti se donacijom tople obuće i odjeće odazvali apelu Crvenog križa Varaždin

Objavljeno: 13.12.2020. 17:41

Zadnja izmjena: 29.06.2021. 14:45

Županijska organizacija Narodne stranke - Reformisti odazvala se apelu Gradskog društva Crvenog križa Varaždin kojim su javnost zamolili za donaciju tople zimske odjeće i obuće. Tijekom proteklog tjedna, organizacije Reformista u županiji prikupljale su zimsku odjeću i obuću, a u akciju su se uključile gradske organizacije Reformista Varaždin, Varaždinske Toplice, Ivanec, Ludbreg, Novi Marof, Lepoglava, te općinske organizacije Donja Voća, Maruševec, Cestica, Petrijanec, Sračinec, Martijanec i Sveti Đurđ.

    Na području Ludbrega, u akciju prikupljanja potrebnih stvari, na inicijativu v.d. predsjednice Interesnog odbora žena Reformista Varaždinske županije Nikoline Magić-Lilek, uključili su se i članovi DVD-a Ludbreg, DVD-a Sigetec Ludbreški, vatrogasne zajednice Martijanec, Udruge žena Margareta Sigeca Ludbreškog kao i ostali stanovnici ludbreške regije. Donaciju su u prostorije GDCK-a predali predsjednica Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije, Natalija Martinčević te potpredsjednici Valerija Paljak i Željko Bedeković.

- Apelu koji je uputilo GDCK Varaždin vrlo rado smo se odazvali jer smo itekako svjesni da je situacija u kojoj se trenutno nalazimo vrlo teška i da naši najugroženiji sugrađani trebaju pomoć. Naši predsjednici organizacija u vrlo kratko vrijeme aktivirali su članove u svojim lokalnim zajednicama te skupili znatnu količinu potrebne odjeće i obuće, na čemu im zahvaljujem. Također, zahvaljujem svim djelatnicima Crvenog križa na predanom radu i brizi za korisnike, jer bez njihova marljivog rada ni ova, samo jedna u nizu humanitarnih akcija, ne bi bila moguća. Reformisti će se i dalje rado odazivati na ovakve humanitarne akcije.’ poručila je Martinčević.

U ime GDCK-a, predstavnike Županijske organizacije Reformista dočekala je ravnateljica Sandra Mintas te zahvalila na prikupljenim donacijama.

Komentari