stranačko vodstvo u trnovcu

Reformisti održali izborno-izvještajnu skupštinu Općinske organizacije Trnovec Bartolovečki

Objavljeno: 13.11.2017. 10:23

Zadnja izmjena: 13.11.2017. 10:36

U petak na izborno-izvještajnoj skupštini u Trnovcu Reformisti su izabrali vodstvo svoje općinske organizacije. Predsjednik je Zdravko Hudler, koji je ujedno i vijećnik Reformista u Općinskom vijeću Trnovca Bartolovečkog, a potpredsjednici su Lidija Foder i Stjepan Rožić.

Hudler se u svom predstavljanju osvrnuo na prethodnu vlast u Županiji te najavio niz novih projekata s kojima će Općinska organizacija Reformista raditi u narednom razdoblju na području Općine te se na taj način još više ojačati kao organizacija koja je po broju članova jedna od najjačih općinskih organizacija u Varaždinskoj županiji. Nakon njegovog izlaganja, govor je održao i župan Radimir Čačić, nabrajajući projekte koje su pokrenuli u Županiji..

- Cilj nam je da u ovom mandatu dogradimo i obnovimo i preostale škole kako bismo postotak jednosmjenske nastave doveli do maksimuma. Ukoliko te projekte nećemo moći realizirati preko ministarstva obrazovanja zbog  poznate nam opstrukcije naših ministara Divjak i Štromara, zasigurno ćemo naći model kako to učiniti preko drugih ministarstava poput Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. - zaključio je Čačić.

I na ovoj izbornoj skupštini podršku novom vodstvu dali su zamjenik župana i predsjednik Županijske organizacije Varaždinske županije Tomislav Paljak, zamjenik župana Robert Vugrin te županijski vijećnici Reformista.

Komentari