sdp jednoglasno odlučio

Renata Potočnik kandidatkinja je za zamjenicu ludbreškog gradonačelnika Bilića

Objavljeno: 09.03.2017. 15:40

Zadnja izmjena: 09.03.2017. 15:54

Foto: Arhiva

Gradski odbor Gradske organizacije SDP-a Ludbreg donio je jednoglasnu odluku da će kandidatkinja za zamjenicu ludbreškog gradonačelnika biti Renata Potočnik.

-Mi u SDP-u vođeni smo ljubavlju prema našemu gradu. Smatram da je gradonačelnik Dubravko Bilić napravio kvalitetan posao i u tom pravcu želimo da se naš grad i dalje razvija. Pokazali smo i dokazali da imamo inicijativu i kreativnost, da smo radišni i smjeli. Svaki naš već odrađeni uspjeh, olakšava nam planove za budućnost. Vjerujem da možemo naš mali grad učiniti još većim. - rekla je Renata Potočnik.

 Izbor Renate Potočnik je, kako je rekao Bilić, potpora gradnji ravnopravnog SDP-a muškaraca i žena koji zajedno žele činiti Hrvatsku boljom, a kako zemlju, tako i grad čine ljudi. 

Također, Bilić ističe kako je SDP politikom koju provodi posljednje, gotovo četiri godine dokazao kako su SDP-u na prvom mjestu građani.

- Pokazalo se kroz određeni period koji pratimo da je u Grad Ludbreg investirano više od 400 milijuna kuna od strane poduzetnika. Grad Ludbreg je protekle godine zajedno s partnerima uložio više od 150 milijuna kuna u različite strukturne ili bilo kakve druge projekte. Kroz kampanju nećemo obećavati neostvarivo već ćemo i dalje ostati realni u našim ciljevima. - zaključio je Bilić i podsjetio kako se mnogima i sanacija odlagališta otpada činila nerealnim ciljem, no danas postoji novi simbol Ludbrega.

 

Komentari