predstavljanje kandidata

Robert Horvatić kandidat HDZ-a za načelnika Općine Jalžabet

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.03.2021. 08:16

Zadnja izmjena: 17.03.2021. 08:16

U Jalžabetu je u utorak predstavljen kandidat Hrvatske demokratske zajednice za načelnika - Robert Horvatić.

Kako je tom prilikom rekao član Predsjedništva HDZ-a i aktualni predsjednik Općinskog vijeća Josip Križanić, HDZ na izbore ide s mladim čovjekom, sportašem, vatrogascem i gospodarstvenikom. 

- Moj put je jasan. To je nastavak svih pokrenutih projekata, prije svega dovršetak kanalizacijske infrastrukture, izgradnje POS stanova, doma za naše streličare, modernizacije groblja video nadzorom. Zatim što prije krenuti u realizaciju projekata za što ugodniji život i podizanje standarda svakog mještanina. Tu mislim na dovođenje širokopojasnog internata kao i na LED rasvjetu u svakom naselju općine, svim umirovljenicima, studentima, poljoprivrednicima, udrugama, sportskim klubovima nastojat ću financijski i projektno pomagati - rekao je Horvatić i dodao:

Uz sufinanciranje produženog boravka u školi i smještaja u vrtić, nastojat ću da se sufinanciraju izvannastavne aktivnosti u ljetnim i zimskim mjesecima za svu našu osnovnoškolsku djecu - završio je. 

Na predstavljanju kandidata HDZ-a za načelnika Općine Jalžabet bili su i predstavnici HSU-a koji će ga podržati na lokalnim izborima u svibnju.

 

Komentari