reakcija

Runac: Čačiću, nađi si neku drugu žrtvu!

Parkovi d.d.

Objavljeno: 27.11.2020. 09:24

Zadnja izmjena: 27.11.2020. 09:31

Parkovi d.d. oglasili su se priopćenjem za medije u kojem direktor Parkova Alen Runac opovrgava bilo kakvo sudjelovanje u ljepljenju plakata protiv COVID mjera i župana Radimira Čačića, odnosno poručuje da su isti bili uklonjeni čim su se pojavili i poziva na zajedništvo. Njegovo priopćenje u nastavku prenosimo u cijelosti:

>>Reformisti: Hoće li sada Jenkač i Runac zbog mjera prozvati Plenkovića?

Temeljem neistina koje su navedene u priopćenju Čačićevih sljedbenika bitno je naglasiti da bi i malo dijete uočilo da je moja slika fotomontažom dodana pored plakata sa Čačićem. Bilo bi korektno da mi se Čačićevi sljedbenici ispričaju zbog širenja neistina. Što više djelatnici Parkova d.d. su odmah nakon što su vidjeli navedene plakate iste uklonili s našeg ugostiteljskog objekta.

Parkovi imaju previše posla da bi se bavili takvim glupostima i podmetanjima, dobro se zna tko ima za to vremena. Pošto smatram da sam u korektnim odnosima sa sljedbenicima Radimira Čačića mogli su me kontaktirati kako bi saznali istinu. Očito im istina nije bitna jer traje Estradna faza našeg Župana pa napada koga stigne. Živimo u demokratskom društvu u kojem je sloboda govora zajamčena Ustavom, s toga ne dolikuje jednom Županu da napada svakoga tko nije po uzoru na njegove sljedbenike oduševljen njegovim likom i djelom. Ja mu poručujem da nakon Čehoka, Avara, Jana i Ljube Kerekeša, Jenkača, Habijana, Mije Ivanković sada i mene nađe novu „žrtvu“ za sudjelovanje u njegovom „Ego showu“.

Ja ću se i dalje zalagati da se svim zatvorenim poslovnim objektima izvrši obeštećenje, a visina obeštećenja treba egzaktno biti navedena u mjerama. Bez obzira na povećanje troškova Parkovi d.d. čine sve kako kako bi se držali najviših standarda zaštite naših djelatnika i naših klijenata.

Pozivam na zajedništvo u ovoj teškoj situaciji.

Alen Runac

Direktor Parkova d.d.

Komentari