24sata.hr

Sin Zorana Milanovića ulazi u tim Alena Runca?

Gledao sam Markov meč, razumijem interes medija s obzirom na izbore i cijelu situaciju, ali ne bih miješao sport i politiku, kaže Runac, inače blizak i s Milanovićevim kućnim prijateljem Borisom Maleševićem...

24sata / Mateja Rak

Objavljeno: 04.05.2021. 18:59

Zadnja izmjena: 04.05.2021. 19:40

Foto: Arhiva / Savez hrvačkih športova grada Zagreba

Prema pisanju 24 sata, sin predsjednika Zorana Milanovića nametnuo se Alenu Runcu za nastup na kadetskom Europskom prvenstvu u hrvanju koje će se sredinom lipnja održati u Bugarskoj.

Riječ je o 16-godišnjem Marku Milanović koji je ovog vikenda osvojio zlato u kategoriji do 92 kilograma na jakom Međunarodnom turniru u Zagrebu, povodom čega su se o njemu raspisali mnogobrojni mediji u Hrvatskoj.

  • Foto - Što Runac radi u društvu čovjeka vrlo bliskog Zoranu Milanoviću?, više ovdje.

Meč sina predsjednika Zorana Milanovića pratio i je i kandidat za gradonačelnika Varaždina Alen Runac, koji je ujedno i izbornik hrvatske reprezentacije u hrvanju, a nekada je i sam bio poznati hrvač.

- Gledao sam Markov meč, razumijem interes medija s obzirom na izbore i cijelu situaciju, ali ne bih miješao sport i politiku. Nemoguće je postati prvak u hrvanju bez napornog rada i odricanja. Rodbinske veze ne mogu utjecati na ulazak u Hrvatsku hrvačku reprezentaciju. Kada se nađeš na strunjači "prsa o prsa" s protivnikom ne može ti pomoći ni mama, ni tata. Za Marka je najbolje da nema pritiska na njega. On je mlad dečko i treba ga pustiti da uživa u hrvanju - riječi su kojima je situaciju komentirao Runac.

Foto: Savez hrvačkih športova grada Zagreba

Zajednički PR-ovac

Podsjetimo, nedavno smo pisali kako Alen Runac blisko surađuje s još jednim "Milanovićevim čovjekom" - PR stručnjakom Borisom Maleševićem koji je za Milanovića osmislio slogan "Predsjednik s karakterom" a za Runca slogan "Ozbiljan".

Komentari