etv studio

Runac: 'Natalija, veliš 'Ratko je vizionar', a imao je dva hotela, sve je propalo'

Objavljeno: 31.01.2022. 12:57

Zadnja izmjena: 31.01.2022. 19:45

Emisiju pratite (gotovo) svakodnevno od ponedjeljka do petka, s početkom u 9.30 sati, a kasnije pogledajte snimku i isječke na portalu eVaraždin i/ili Youtube kanalu i Facebok stranici eVaraždina.

U današnjoj prvoj emisiji eTV studija gostovali su Natalija Martinčević i Alen Runac, a kao glavna tema ponovno se nametnulo pitanje izgradnje hotela Jupiter u Varaždinskim Toplicama.

Replicirajući Nataliji Martinčević na tvrdnju kako je "HDZ stornirao 600 milijuna kuna i turiste poslao u Sveti Martin na Muri", Alen Runac ponovio je tvrdnju HDZ-a kako ih u tom pogledu "nije dočekalo ništa", te rekao:

- Veliš Natalija kako je "Ratko vizionar", pa on je imao dva hotela, pa kako su ta dva hotela na Pagu i u Trakošćanu prošla, znamo. Sad je "vizija" bio ovaj treći hotel. O čemu mi to pričamo, o nekim rezultatima? Pa onda idemo sve reći kako se odvijalo. Nažalost, imamo već nešto godina pa znamo što se događalo u povijesti.

 

- Nisam vas razumjela. Znam da postoji jedan prekrasan hotel na Pagu i jedan u Trakošćanu, ali ne znam kakve imaju veze s ovime o čemu sada govorimo - replicirala je Martinčević.

- Otišlo je sve u stečaj, sve je propalo.

- Ti hoteli danas su prekrasni i rade. 

- Jesu prekrasni, kad su ih drugi preuzeli.

- Bilo bi dobro da je više takvih hotela, ali nije ideja bila da Čačić i Županija vode hotel, nije to naš posao.

Repliku Natalije Martinčević u cijelosti pogledajte na ovom linku, a cijelu emisiju možete pogledati u nastavku:

 

Komentari