markovića pozvao na kavu

Alen Runac: Ritz neće biti zatvoren za SDP-ovce!

Objavljeno: 23.02.2021. 09:54

Zadnja izmjena: 23.02.2021. 10:42

Foto: Arhiva

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća, predsjednika SDP-a zanimalo je namjerava li direktor Parkova ugostiteljski objekt na Korzu, poznat pod nazivom „Ritz“, zatvoriti za rad nedjeljom.

Miroslav Marković tražio je pisani odgovor, no danas mu je Alen Runac odgovorio i putem Facebooku.

— Poručujem drugu Markoviću da ga, čim riješimo dokumentaciju potrebnu za otvaranje i mjere Stožera to dozvole, pozivam na kavu — napisao je Runac, no nije se tu zaustavio.

— Objasniti ću mu više o tome kako se upravlja tvrtkama i ugostiteljskim objektima, podsjetiti ga koliko je upravo njihov nerad u šestogodišnjem mandatu nepovratno naštetio gradu, a obećajem i da objekt neće biti zatvoren za SDP-ovce! Svi su dobrodošli u Ritz!

NEDJELJA VAŽNA

Markovićevo pitanje glasilo je:

— S obzirom da je g. Runac prije korone zatvorio za rad „Aleju“ nedjeljom, hoće li to isto napraviti i s Ritzom. Povlačim analogiju, iako smatram da se s ugostiteljstvom uopće ne bi smjeli naviti. Nakon propasti Aquacitya, ponovno smo jednoj gradskoj tvrtki dali na upravljanje kafić. Taj kafić ovisi dosta o prometu nedjeljom, puno ljudi odlazi na kavu i sjedili bi vrlo rado na terasama, ali nam ovaj naš vrli stožer ne da.

Podsjetimo, odnedavno su Parkovi kojima je Runac na čelu preuzeli upravljanje ugostiteljskim objektom na Korzu i varaždinskim aerodromom.

Komentari