reakcija

Runac: Sekelj je dobar izbor, Reformisti su paraziti, a otpremina je dvostruko manja

Alen Runac navodi da je njemu isplaćeni iznos (neto iznos) bio gotovo dvostruko manji, a s obzirom da je dobio otkaz – izbjegnuti su, kako kaže, i mnogo veći troškovi da je došlo do sudskog postupka...
Objavljeno: 13.12.2021. 11:50

Zadnja izmjena: 13.12.2021. 15:03

Foto: Arhiva

Bivši direktor Parkova odgovorio je na priopćenje Reformista, u kojem ga pozivaju da toj gradskoj tvrtci vrati iznos od 300 tisuća kuna za otpreminu.

Alen Runac navodi da je njemu isplaćeni iznos (neto iznos) bio gotovo dvostruko manji, a s obzirom da je dobio otkaz – izbjegnuti  su, kako kaže, i mnogo veći troškovi da je došlo do sudskog postupka.

- Vidim da je ovim jadnicima iz interesno-parazitske stranke Reformisti trebalo dva tjedna da sklepaju priopćenje. Činjenica je da mi je isplaćeno 174.000 kn, a ostalo su plaćeni doprinosi. Iako je i to veliki iznos, da smo završili na sudu iznos bi bio još veći jer sam dobio otkaz usprkos nikad boljim financijskim rezultatima – napisao je Runac.

'Sekelj je dobar izbor'

Novu direktoricu Parkova Runac smatra dobrim izborom i sposobnim kadrom, no, stava je da će joj biti teško „s ovom nesposobnom vlašću“.

- Samo da podsjetim, u mojem mandatu su prihodi poduzeća prelazili 21 milijun kuna. Ponosan sam na svoj mandat u Parkovima. Financijski rezultati su bili odlični, radili smo na kvalitetnim projektima, obnavljali smo mehanizaciju, a najbitnije je da smo stvorili dobre međuljudske odnose – poručuje Runac.

'Žao mi je Bosilja'

Svoj komentar na kraju zaključuje:

- Toliko o Parkovima, a to što članovi Reformista ističu kao svoje projekte je komedija. Da nisu bili s nama u koaliciji ne bi napravili ništa. Sad im je prilika da se iskažu sa svojim projektima u Gradu. Malo mi je žao i gradonačelnika Bosilja, koji mora te parazite trpjeti. Dosad jedini komentari koje sam pisao bili su "bravo" ili "čestitam", ali ovaj puta sam smatrao da treba napisati istinu – napisao je Runac u svojem prvom političkom istupu nakon dužeg vremena.

Komentari