LOKALNI IZBORI 2021.

Sabina Glasovac podržala Jasenku Friščić za gradonačelnicu Ivanca

Objava Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP)

Objavljeno: 06.05.2021. 14:03

Zadnja izmjena: 06.05.2021. 14:04

Foto: Objava Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP)

Ivanec je jučer posjetila potpredsjednica Hrvatskog sabora i potpredsjednica SDP Hrvatske, Sabina Glasovac, i dala punu podršku SDP-ovim kandidatima, Jasenki Friščić i Daliboru Patekaru na predstojećim lokalnim izborima.

Naglasila je da građani na ovim izborima imaju dvije mogućnosti - ili glasati za one koji u Hrvatskom saboru podržavaju korupciju i nepotizam ili za osvježeni, novi spoj mladosti i iskustva, spoj koji svojim ispravnim moralnim kompasom može Ivanec učiniti boljim i ugodnijim mjestom za suživot.

Jasenka Friščić i Dalibor Patekar tom prilikom upoznali su Sabinu Glasovac s problemom jednosmjenske nastave u Osnovnoj školi Ivana Kukuljevića Sakcinskog u Ivancu i predugim listama čekanja za upis u dječji vrtić. Dakako da su se složili u tome da mladi nemaju vremena za čekanje i da se ti problemi moraju riješiti, ali ne da se na njih čeka još toliko godina koliko se čekalo dosad, nego odmah!

Ustvrdili su da, ako se ne uspiju ove godine povući sredstva iz fonda za obnovu osnovne škole, nužno je da se odmah krene u dogradnju po principu JPP-a. Dakako da ništa manje važno nije ni proširenje vrtića u Ivancu i izgradnja novog u Radovanu, a njihovo pohađanje mora biti besplatno-jer može! Vrijeme je da djeca napokon dobiju uvjete kakve zaslužuju jer na bezbrižno djetinjstvo svatko ima pravo.

Komentari