održana osnivačka skupština

Sandra Županić predsjednica je Zajednice žena Katarina Zrinski Općine Cestica

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 03.04.2021. 08:58

Zadnja izmjena: 03.04.2021. 08:58

U četvrtak se u Cestici održala osnivačka skupština Zajednice žena Katarina Zrinski Općine Cestica na kojoj je za predsjednicu izabrana Sandra Županić. 

Sandra Županić zahvalila je na ukazanom povjerenju i istaknula kako smatra da će dobra ideja o povezivanju žena u Općini Cestica rezultirati lijepom pričom:

- Vidim da je inicijativa već u samom početku prepoznata, jer se odazvalo dovoljno mojih sumještanki da možemo započeti s radom. Sigurna sam da će se s vremenom ovaj broj i povećati. Svaka od nas ima različita mišljenja, stavove i ideje za koje vjerujem da ćemo zajedno pretvoriti u dobre inicijative. Veselim se druženjima, akcijama i zajedničkom angažmanu da pokrenemo ovaj kraj i potaknemo sve pozitivne promjene u Cestici - rekla je Županić.

Skupštini su prisustvovali saborski zastupnik i predsjednik županijskog HDZ-a Anđelko Stričak, nacionalna dopredsjednica Zajednice i predsjednica Kluba HDZ-a u Županijskoj skupštini Varaždinske županije Nadica Dreven Budinski te predsjednik HDZ-a Općine Cestica Tomislav Lazar.

 

Komentari