IDUĆEG ČETVRTKA

Gradski vijećnici sastaju se nakon ljetne stanke, očekuju se ove teme i žestoka rasprava

Predviđeni dnevni red za treću sjednicu Gradskog vijeća Grada Varaždina sastoji se od 21 točke...
Objavljeno: 31.08.2021. 09:15

Zadnja izmjena: 31.08.2021. 09:15

Foto: Arhiva

Idućeg četvrtka, 9. rujna, u 13 sati u Velikoj koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu održat će se prva sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina nakon ljetne stanke, a dnevni se red sastoji od ukupno 21 točke.

Na sjednici će se, između ostalog, razmatrati izvještaji gradskih tvrtki, predstavit će se prijedlog odluke o davanju suglasnosti za provedbu ulaganja na području ulaganja na području Grada Varaždina za projekt Izgradnja zgrade javne i društvene namjene - Dječji vrtić Hrašćica, a također će se imenovati novi članovi upravnih vijeća više različitih gradskih ustanova. Na aktualnom satu, očekuje se kako će se nastaviti rasprava o korištenju službenog automobila Grada Varaždina, kao i rasprava o imenovanju v.d. direktora Parkova.

Podsjetimo, posljednjih dana ne jenjava rat između vlasti i oprbe oko korištenja službenog auta od strane gradonačelnika 24 sata dnevno. Dok je gradonačelnik smatrao da na to ima pravo, oporba i Budimo grad nisu bili takvog mišljenja. Naposljetku je Bosilj odlučio promijeniti cijeli pravilnik.

Komentari