konferencija za medije

Bosilj: ''Nije istina da smo VI. osnovnu školu htjeli napraviti za 170 milijuna kuna''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 26.11.2019. 13:21

Zadnja izmjena: 26.11.2019. 13:25

Gradska organizacija SDP-a Varaždina predvođena predsjednikom Miroslavom Markovićem i Nevenom Bosiljem održala je danas konferenciju za medije, a povodom nadolazeće sjednice Gradskog vijeća.

Kako je na presici rekao Marković, gradonačelnik Čehok je došao na vlast s programom u kojem je napisao da će puno toga ostvariti, uključujući i rješavanje bala, ali je od toga, kako navodi Marković jako malo odrađeno. - I od onoga što je odrađeno, odrađeno je vrlo nekvalitetno, radi se paušalno i ad hoc bez ikakve strategije - rekao je Marković i osvrnuo se na nadolazeće obveznice kojima se grad planira zadužiti. - Zaduženje se ne planira smo u vrijednosti bala nego su unutra navedene razne želje, pozdravi i poruke, odnosno sva predizborna obećanja koja bi se sad trebala ispoštovati - rekao je Marković.

Bosilj je pak rekao kako Čehok laže kada kaže da je SDP želio za 170 milijuna kuna napraviti VI. Osnovnu školu. - To je cifra koliko je trebalo koštati javno-privatno partnerstvo za šest škola u Varaždinskoj županiji, i dok Varaždin nije pristao na opciju da dobiju 55 posto novca iz ministarstva, ostali jesu općine i gradovi su riješili svoje škole na taj način - rekao je Bosilj i Čehoka na kraju optužio da je za Arenu građane zadužio na 856 milijuna kuna.

 

 

 

 

Komentari