rat na mrežama

SDP-ovci cijeli vikend dijele ovaj video: 'Čehok ne može sjediti, strašno kašlje, ima...'

Objavljeno: 12.12.2021. 08:19

Zadnja izmjena: 12.12.2021. 08:19

Foto: Screenshot

Na Facebook stranici gradskog SDP-a najpopularnija objava trenutno je video isječak s posljednje sjednice Gradskog vijeća, u kojem gradonačelnik Neven Bosilj čita navodnu "ispričnicu" Ivana Čehoka, koju je ovaj vijećnik poslao sudu, a potom se pojavio na sjednici Gradskog vijeća.

- Građani već znaju da ih obmanjujete, ali mene žalosti što obmanjujete institucije ove države. Vi ste danas poslali e-mail svojem odvjetniku jer ste trebali biti na suđenju Zagorje-Teghnobeton-Karingtonka, uskočki predmet, gdje ste napisali da osjećate ozbiljne respiratorne posljedice; da imate post-covid sindrom; da ne možete sjediti duže od pola sata, da ne možete biti pod maskom, strašno kašljete (na snimci se čuje pljesak) i tražite da vas se ispriča s ročišta jer vam zaista nije dobro. Ja ću poslati snimku ovoga gradskog vijeća Sudu, da vide kako se odnosite prema tom sudskom Vijeću. Ovo je samo jedan dokaza koliko se vama može vjerovati. Hvala - rekao je gradonačelnik.

Odgovor Čehoka

Na izrezenoj snimci objavljenoj na stranicama SDP-a to se ne vidi, no na snimci sjednice održane u petak, može se vidjeti kako se nakon Bosiljevih riječi za govornicu popeo Ivan Čehok i na njegove navode rekao ovo:

- Gospodine Bosilj, ja sam se ispričao svojem odvjetniku, ja nisam obvezan biti tamo, to biste vi trebali znati. I, ako niste primjetili, ja izlazim svakih 15 minuta van upravo zbog tih smetnji, jer ne mogu biti pod maskom. Ovdje nitko nije pod maskom, a na sudu bih trebao biti. Imam problema (zdravstvenih), zato sam zakasnio i zato ću sada otići. Izlazim vam upravo zato jer ne mogu sjediti duže od 20 minuta na stolcu... Al', to nije tema. 

Komentari