današnji sukobi

SDP nakon Skupštine: 'Stričak mora poraditi na samokontroli i posvetiti se projektima'

Objavljeno: 28.02.2023. 13:14

Zadnja izmjena: 28.02.2023. 13:14

Nakon verbalnih sukoba i prepirki tijekom današnje sjednice Županijske skupštine između župana Anđelka Stričaka i vijećnika Reformista, priopćenjem se oglasio i županijski SDP koji navodi kako "divljaštvu i omalovažavanju nije mjesto na sjednicama".

Kako su naveli, njihovi apeli da se problemi u zdravstvu nađu na dnevnom redu naredne županijske Skupštine "ostali su u sjeni politiziranja i osobnih obračuna župana" budući da je, podsjetimo, na sjednici ponovno zaiskrilo između vijećnika Reformista i HDZ-a, što su iz SDP-a u priopćenju osudili. 

- Iako je župan poznat kao junak noćnog života, vrijeđanju, omalovažavanju i povišenim tonovima nije mjesto ni za šankom, a posebno ne na sjednici županijske Skupštine. Bez obzira o kome se radilo, bez obzira na svjetonazorske ili bilo kakve druge razlike, nitko si ne smije dopustiti da potpuno izgubi kompas i ponaša se nedolično, mimo svih moralnih vrijednosti. Treba ubuduće poraditi na samokontroli i posvetiti se poslu i projektima, a ne se baviti osobnim animozitetima - navode iz SDP-a.

Komentari