okupljanje stranke

Foto - SDP u Varaždinu organizirao veliko druženje, a ovo su ključne poruke...

Objavljeno: 04.07.2021. 11:15

Zadnja izmjena: 04.07.2021. 12:25

Foto: Luka Šalamun

Danas su održane sportske igre Županijske organizacije SDP-a, kojima je, uz brojne prestavnike organizacija stranke s čitavog sjevera, nazočio i predsjednik SDP-a Peđa Grbin.

U svojoj izjavi za medije, Grbin je pohvalio dosadašnje rezultate u Varaždin, istaknuvši upravo to kao povod i današnjem druženju u Varaždinu.

- Zašto smo se našli u Varaždinu? Zato što je tu u mjesec dana napravljeno puno na racionalizaciji rada gradske uprave, smanjen je broj članova u nadzornim odborima, smanjene su naknade, a sredstva koja se na taj način ostvaruju ona se mogu uložiti u druge stvari - rekao je Grbin, dodajući kako su sljedeći koraci transparentnost proračuna i borba protiv menstrualnog siromaštva.

'Pokazali smo i pokazat ćemo'

O potrebi za borbom protiv menstrualnog siromaštva (osiguravanjem higijenskih potrepština učenicama od petog do osmog razreda) govorila je i predsjednica Županijskog SDP-a Barabara Antolić Vupora, te je najavljeno da isto u varaždinskim školama kreće već od ove jeseni.

- Ono što smo pokazali u GO SDP-a je da možemo promijeniti SDP na lokalnoj razini, a SDP se mora promijeniti i na nacionalnoj razini. Stranka mora početi pratiti promjene koje su se dogodile u lokalnim sredinama. Gradonačelnik Neven Bosilj i ja ćemo pokazati našim sugrađanima da SDP može odgovorno upravljati Varaždinom u korist njegovih građana - zaključio je Miroslav Marković, predsjednik varaždinske organizacije SDP-a i zamjenik varaždinskog gradonačelnika.

Komentari