lokalni izbori 2021.

SDP: Građani Ivanca, izađite na izbore i glasajte za promjene

Objavljeno: 14.05.2021. 09:09

Zadnja izmjena: 14.05.2021. 09:10

Objava Socijaldemokratske partije (SDP)

Drage građanke i građani Ivanca,

pozivamo Vas da u nedjelju izađete na izbore i tako doprinesete budućnosti kakvu zamišljate uz naš ivanečki kraj. Ne zaboravite da neizlaznost pogoduje samo onima koji su na vlasti, a da zatire put onima koji su je napustili, vjerujući da »nije sve tako sivo«!

Na ovim lokalnim izborima imate priliku glasati za promjene - Jasenka Friščić i Dalibor Patekar spoj su iskustva i mladosti, koji sa svojim osvježenim timom, ekipom mladih, odgovornih i poštenih ljudi nude jedan realan, i prije svega, ostvariv razvojni program za bolji i ugodniji Ivanec.

Vrijeme je da Ivanec doista realizira jednosmjensku nastavu sa produženim dnevnim boravkom u svim školama! Vrijeme je da najmlađi imaju dovoljno velik i besplatan vrtić za sve, vrijeme je za izgradnju POS stanova za mlade obitelji! Vrijeme je da vatrogasci imaju besplatno dopunsko osiguranje, a Ivančani kvalitetnu zdravstvenu uslugu! Vrijeme je da se pobrinemo za naše starije omogućavanjem dnevnog boravka i izvaninstitucionalne pomoći zasnovane na međugeneracijskoj solidarnosti! Vrijeme je da pomognemo našim obrtnicima, poduzetnicima i poljoprivrednicima konkretnim subvencijama i razvojem ekološke i zelene proizvodnje! Vrijeme je za razvijeniji, ali zeleni i održivi turizam! Vrijeme je za Vas, ljude u prvom planu!

Izađite na izbore u nedjelju jer ćete imati priliku odabrati put prema naprijed, put u bolju budućnost neopterećenu društvenim podjelama, put koji SDP želi postaviti ispred iracionalnog podržavanja svega što je posljednjih godina počelo uzimati maha u netransparentnom vođenju gradskih politika. Grad treba voditi, a ne s njim upravljati, stoga, nemojte dopustiti da neizlazak pogoduje aktualnoj situaciji koja se sastoji od svega, samo ne onog ekonomičnog, selektivnog, realno ostvarivog i, onog najvažnijeg, humanog!

Izađite na izbore ovu nedjelju, 16.5. i glasajte za Jasenku i Dalibora zaokruživanjem broja 3 na listi za gradonačelnicu Grada Ivanca, a zaokruživanjem broja 7. na listi za Gradsko vijeće podržat ćete nove snage Ivanca, snage koja se ne boji velike vode! Znamo da osjećate da je vrijeme za promjene, ali ne samo kao mrtvo slovo na papiru. Toliko koliko vi godinama vjerujte u nas, mi u vas vjerujemo još barem trostruko više – vi ste, zapravo, ključ promjena!

Vaš SDP team

Komentari