izbori za vijeća mjesnih odbora

SDP i Reformisti zajedno na izbore: ''Koaliciji Čehoka i HDZ-a ćemo dati crveni karton''

Miroslav Marković, predsjednik gradskog SDP-a i Natalija Martinčević, predsjednica gradske organizacije Reformisti danas u u prostorijama 6.Mjesnog odbora Varaždin potpisali sporazum o koaliciji za nadolazeće izbore za Vijeća mjesnih odbora koji će se održati 5. svibnja. 

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 05.04.2019. 13:14

Zadnja izmjena: 05.04.2019. 13:16

Miroslav Marković, predsjednik gradskog SDP-a i Natalija Martinčević, predsjednica gradske organizacije Reformisti danas u u prostorijama 6.Mjesnog odbora Varaždin potpisali sporazum o koaliciji za nadolazeće izbore za vijeća mjesnih odbora koji će se održati 5. svibnja. 

Marković i Martinčević složili su se da je zajednički izlazak na izbore nastavak dobre, kvalitetne i korektne suradnje u proteklih četiri godine po svim mjesnim odborima koji su prema Markovićevim riječima prvi i direktni kontakt lokalne vlasti s građanima. - Ova gradska vlast od prvog dana je odlučila da ta komunikacija njima ne treba, koordinacija koju su predsjednici imali je stala, a kritike koje je gradska vlast imala za rastrošnost pojedinih predsjednika su neutemeljene - rekao je SDP-ov Marković. 

Natalija Martinčević rekla u svojem se govoru osvrnula na gradsku vlast i rekla kako se ne slaže s načinom na koji je vode HDZ i Ivan Čehok.- Bale u Brezju nisu riješene, neutemeljeno su se povećali računi za smeće, povećanje komunalne naknade i potpuno ne znanje i nesnalaženje u EU projektima, te skupljanje jeftinih političkih poena najavom cijelog niza nepostojećih projekata - nabrojala je Martinčević na konferenciji za medije i dodala kako je vrijeme da se na ovim izborima koaliciji HDZ-a i Čehoka ''da crveni karton' 

Komentari