priopćenje za medije

Bosilj prozvao i Čačića i Čehoka: "Njihovo ponašanje je neodgovorno i neshvatljivo"

Objavljeno: 23.11.2020. 11:39

Zadnja izmjena: 23.11.2020. 13:16

Priopćenjem za medije javnosti se obratio Neven Bosilj u svojstvu kandidata za gradonačelnika Varaždina, a povodom posljednjih događanja vezano uz mjere za spriječavanje širenja covida.

- Od svih političkih aktera iz Varaždina i Varaždinske županije tražim hitni prestanak političkih prepucavanja i međusobnih prozivki koje danima pratimo preko društvenih mreža i medija – stoji u priopćenju SDP-ovog kandidata za gradonačelnika.

Bosilj istupe čelnih osoba grada i županije smatra neshvatljivim i neodgvornim, a slike s kava iz Međimurja  licemjernim i neprimjerenim. Smatra i kako je Nacionalni stožer zahvaljujući dvostrukim mjerilima izgubio svaki kredibilitet.

- Umjesto planskih mjera Vlade i Stožera imamo stihijsko gašenje požara i uvođenje parcijalnih mjera, a da uopće namamo nikakvih naznaka o tome hoće li te mjere biti učinkovite. Da ne govorimo o izostanku efikasnih kompenzacijskih mjera koje su trebale biti uvedene istog trenutka kada je došlo do ponovnog zatvaranja pojedinih gospodarskih subjekata.

Komentari