priopćenje za medije

SDP: Pozivamo župana da umjesto slušanja tračeva svoj trud uloži u razvoj Varaždinske županije

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 23.09.2022. 14:13

Zadnja izmjena: 23.09.2022. 14:13

SDP Varaždinske županije oglasio se priopćenjem za medije u kojem ističu kako su na protekloj sjednici Županijske skupštine predložili tri incijative. 

Kako su napisali, prvu inicijativu predložio je vijećnik Mario Klapša, a vezano uz nagrađivanje učitelja, čiji su učenici ostvarili izvrsne rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima. Drugu inicijativu predložio je vijećnik Nino Ivanuša, a odnosi se na decentralizaciju, odnosno prepuštanje gradovima na upravljanje Ureda za prostorno uređenje, a radi efikasnije raspodjele poslova Ureda. Zadnja inicijativa predložena je od strane Luke Zrinskog, koji je ponovio apel županijskoj vlasti da osigura sredstva za subvencioniranje privatnog smještaja studentima.

SDP nije glasao za županov izvještaj o radu, zbog, kako kažu, evidentnog pomanjkanja vlastitih inicijativa i projekata u županiji. 

- Ovim putem još jednom pozivamo župana, da umjesto trošenja županijskih sredstava na koje kakva putovanja i čašćenja stranačke svite te slušanja razno-raznih tračeva, svoje vrijeme napokon uloži u razvoj Varaždinske županije te pripremu novih projekata za boljitak svim njenih građana - napisali su iz SDP-a. 

 

 

Komentari