priopćenje

Vupora poslala cijelu stranicu teksta: 'Reformisti se tek sada javljaju? Neka uče od SDP-a'

"Za razliku od Reformista koji godinama ponavljaju da mogu sa svima surađivati i trgovati na političkoj sceni SDP je od prvog dana jedina oporba u Skupštini Varaždinske županije", poručuje Vupora, a zatim nabraja...
Objavljeno: 23.02.2022. 09:21

Zadnja izmjena: 23.02.2022. 10:05

Foto: Arhiva

Barbara Antolić Vupora u kratko vrijeme oglasila se s čak dva priopćenja, a u ovom posljednjem proziva Reformiste, i to za više stvari odjednom.

Naglašava kako su oni "jedina oporba",  a Reformisti, kako tvrdi, nisu zadovoljili svoje apetite, pa se zato sada javljaju.

- Za razliku od Reformista koji godinama ponavljaju da mogu sa svima surađivati i trgovati na političkoj sceni SDP je od prvog dana jedina oporba u Skupštini Varaždinske županije - kaže Vupora, pa nastavlja, aludirajući ponovno na Reformiste:

- Osim što smo konstruktivna mi smo i jedina oporba u Skupštini iako neki, nakon što nakon gubitka vlasti nisu uspjeli zadovoljiti niti sačuvati svoje kadrovske apetite, tek sada kreću u kritiku vladajućih. Mi svoj politički stav i odluku imamo od prvog dana i tako se ponašamo, za razliku od onih koji se tek sada "mijenjaju".

Zaključuje:

-Upravo oni koji čuvaju HDZ-ovu vlast na nacionalnoj razini, a na lokalnoj se grčevito bore sačuvati svoje pozicije, nemaju pravo drugima dijeliti lekcije. Ono što mogu je na sljedećoj sjednici pažljivo slušati i učiti kako se vjerodostojno zastupaju politički stavovi i opravdava povjerenje dobiveno od građana.

Komentari