priopćenje za medije

SDP: Umjesto da objašnjava snimku, Stričak neka se primi posla u Županiji

Objavljeno: 15.10.2022. 15:27

Zadnja izmjena: 15.10.2022. 15:27

SDP Varaždinske županije danas je poslao priopćenje za medije kojeg potpisuje predsjednica Barbara Antolić Vupora, a priopćenje prenosimo u cijelosti:

Predsjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije i saborska zastupnica Barbara Antolić Vupora poručila je Anđelku Stričaku da se konačno prime svojih obaveza kao župan i da počne rješavati probleme što građani i očekuju od njega umjesto da već tjednima troši energiju i vrijeme na pojašnjavanje što se dogodilo u incidentu otprije tri tjedna. 

- Župane, primite se posla. Umjesto da gubite vrijeme objašnjavajući što i kako je bilo, bilo bi bolje da pristupite rješavanju ozbiljnih problema građana jer uslijed nadolazeće zime, poskupljenja energenata i inflacije, očekuje se jača uloga Županije u rješavanju problema građana - poručila je Antolić Vupora dodajući da su pred županijom ozbiljne obveze poput dogovora oko novog kolektivnog ugovora za zaposlenike ili pak priprema projekata za novu financijsku EU omotnicu.

-To su Vaši stvarni problemi i obveze. Krenite se baviti njima i rješavanjem problema jer nas sve zajedno očekuju neizvjesna zima i naredna godina - poručila je Antolić Vupora savjetujući župana da okupi oko sebe gospodarstvenike i sve one koji mogu pomoći u cilju zaštite građana.

-Gospodarstvo je jedino što može izvući županiju i pomoći ljudima da žive bolje. Koristite vertikalu, ali ne za rješavanje osobnog problema, već za rješavanje većih infrastrukturnih projekata naše županije. Okupljajte eminentne i ugledne ljude oko sebe, radite pošteno i primite se posla -zatražila je Antolić Vupora.

Za sam incident naglasila je da će ocjenu toga građani dati na izborima što se tiče njega osobno, ali i stranke koje je on član. 

Ja bih dala ostavku, ali ne očekujem isti postupak.

-Svaka laž traje kratko vrijeme, brzo se razotkrije i ne proizvodi ništa dobro. Svako vrijeđanje službene osobe je vrijeđanje države u kojoj obnašaš funkciju. Ispričajte se svima i počnite raditi svoj posao i prestanite govoriti o događajima za koje svi znaju što se dogodilo - zaključila je Antolić Vupora.

 

Komentari