obavijestili javnost

SDP za mjesto župana i službeno najavio vlastitog "kandidata ili kandidatkinju"

Od sada ni službeno nije isključena mogućnost da će se Barbara Antolić Vupora kandidirati za županicu...
Objavljeno: 22.01.2021. 21:14

Zadnja izmjena: 22.01.2021. 21:36

Foto: Arhiva

Od sada ni službeno nije isključena mogućnost da Barbara Antolić Vupora, predsjednica županijskog SDP-a i saborska zastupnica, ujedno bude i SDP-ova kandidatkinja za županicu…

Naime, nakon što smo pisali o tome kako je SDP vodio određene razgovore s Reformistima oko zajedničkog nastupa na izborima - ali bez stvarne obostrane volje da se to i dogodi – županijska organizacija SDP-a obratila se priopćenjem za medije u kojem potvrđuju ono što se do jutros nagađalo u kuloarima: SDP za mjesto župana planira istaknuti vlastitog "kandidata ili kandidatkinju".

- Kao stožerna i jaka stranka ljevice naravno da smo u razgovorima koji se vode sa strankama centra i lijevo od centra i koji uvijek idu u smjeru suradnje na lokalnim razinama kao i suradnje na županijskoj razini prvenstveno u interesu građana. No, činjenica je da će SDP imati svog kandidata ili kandidatkinju za župana – stoji u priopćenju za medije koje je potpisala Barbara Antolić Vupora.

"Konsolidirali smo se"

U nekim drugim mjestima, kako se može iščitati iz priopćenja – SDP će sklapati koalicije, ali smatraju da lokalne izbore u svibnju ove godine dočekuju kao konsolidirana stranka. -Vjerujem kako ćemo zajedničkim snagama ovako konsolidirani poslati jasnu poruku da želimo bolje uvjete za život građana Varaždinske županije. I to ćemo zajedno raditi u njihovoj službi - zaključila je Barbara Antolić Vupora.

Komentari