priopćenje za medije

Sedlar: Kako to da Ivkom (ne) brine o Ivančankama i Ivančanima, posebno starijima?

Objava Nikola Sedlara (HNS) - kandidata za gradonačelnika Grada Ivanca

Objavljeno: 28.04.2021. 11:46

Zadnja izmjena: 28.04.2021. 11:47

Objava Nikola Sedlara (HNS) - kandidata za gradonačelnika Grada Ivanca

Ivanečka gradska tvrtka Ivkom jako lijepo brine za građane, posebno one starije iz prigradskih naselja. Ova tvrdnja bi bila lijepa da je istinita. Međutim, potpuno je suprotno.

Objavili su, naime, da pozivaju Ivančanke i Ivančane da si dođu po žute kante, ne misleći pritom da imamo udaljenija prigradska naselja i da ne mogu svi doći na preuzimanje. Zanimljivo je i da su pred kraj prošle godine, točnije, 23.12., na stranicama grada Ivanca objavili da će kante besplatno distribuirati kućanstvima.

Pozivam stoga gradsku tvrtku da bude na usluzi građanima jer bi joj to trebala biti i uloga. Ukoliko u Ivkomu nemaju vremena za distribuciju jer su angažirani u predizbornoj kampanji pojedinih kandidata, predlažem da se obrate Gradu Ivancu te da zajedno organiziraju distribuciju i po potrebi angažiraju kurirsku službu. Još jednom pozivam i sve da zajedno radimo u interesu naših Ivančanki i Ivančana i da Ivanec bude onakav kakvog oni žele. Kampanja će proći, a ljudi sad i poslije moraju biti na prvom mjestu.

Komentari