zamijenila brunu hranića

Silvija Zagorec zamijenila Brunu Hranića na čelu Općinske organizacije HDZ-a Vidovec

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 26.11.2018. 12:04

Zadnja izmjena: 26.11.2018. 12:39

Aktualnog predsjednika Brunu Hranića na čelu Općinske organizacije HDZ-a Vidovec zamijenila je članica Općinskog odbora HDZ-a Silvija Zagorec koja je ujedno i općinska vijećnica i predsjednica kluba HDZ-HSS-HSU.

Kako poručuju iz stranke, na taj je način općinsko vodstvo stranke među prvima i u praksi krenulo s dekumuliranjem funkciju kako bi se stranački dužnosnici, te članovi izvršne vlasti iz redova HDZ-a, mogli aktivnije i kvalitetnije posvetiti svojim obvezama.

– Kroz svoj dosadašnji politički i društveni angažman uključena sam u veliki broj projekata i zajedno sa svima onima koji žele dobro našoj Općini i mještanima nastavljamo suradnju i rad na projektima – kazala je Zagorec zahvalivši Hraniću na svemu učinjenom za stranku i Općinu.

Saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Varaždinske županije, Anđelko Stričak, također je zahvalio dosadašnjem predsjedniku Hraniću na svemu što je učinio za HDZ Općine Vidovec, na svim izbornim pobjedama i naravno na odličnom vođenju same Općine.

– Od kada Općinu Vidovec vodi Bruno i njegov tim vidljiv je je veliki iskorak i to na svim područjima: gospodarskom, športskom, društvenom, obrazovnom, kulturnom, komunalnom... i na tome mu čestitam. Od nove predsjednice Silvije Zagorec očekujem da će nastaviti tim smjerom, dobrog i uspješnog vođenja stranke, a sve zbog stvaranja što boljih i kvalitetnih uvjeta življenja naših sugrađana – zaključio je Stričak.

 

Komentari