potpora koalicijskih partnera

IZBORI U SVIBNJU Siniša Jenkač najavio ponovnu kandidaturu za gradonačelnika Novog Marofa

Objavljeno: 04.02.2017. 09:56

Zadnja izmjena: 04.02.2017. 10:10

Foto: Arhiva

Gradonačelnik Novog Marofa i predsjednik Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Novog Marofa, Siniša Jenkač, ponovno će se kandidirati za gradonačelnika Novog Marofa, funkciju koju obnaša od travnja 2015. godine, stoji u priopćenju novomarofskog Gradskog odbora HDZ-a.

HDZ u svom priopćenju ističe kako je to jednoglasna  odluka Gradskog odbora HDZ-a koji je dao bezrezervnu podršku Jenkaču da vodi Novi Marof u sljedećem četverogodišnjem razdoblju.

U priopćenju dalje stoji kako je saniranje milijunskog manjka u proračunu naslijeđenog od bivše gradske vlasti, uz evidentno smanjivanje nezaposlenosti na području grada Novog Marofa, te stvaranje pozitivnih gospodarskih trendova, samo neki od značajnijih rezultata u proteklih gotovo dvije godine koji  gradonačelniku daju pravo, ali i moralnu obvezu prema mještanima Novog Marofa, da se kandidira za novi mandat.

'Kandidaturu podupire i HSS'

– Zahvaljujem stranci na ukazanom povjerenju i podršci mojoj kandidaturi za novi mandat. Dosta je toga napravljeno, preokrenuli smo trendove, prije svega u gospodarstvu, i tako moramo nastaviti dalje. Novi Marof i njegovi građani nemaju vremena za razne eksperimente. Projekti i pozitivne stvari su pokrenute i tako treba nastaviti kako bi našim mještanima stvorili uvjete za dostojan život u našem Novom Marofu – istaknuo je Jenkač nakon potvrde nove kandidature.

Siniša Jenkač je pritom najavio daljnji rad na brojnim projektima od komunalne i cestovne infrastrukture, stvaranja povoljnog gospodarskog okruženja za privlačenje novih investicija i otvaranja novih radnih mjesta, do brige za mještane treće životne dobi i mlade, gdje je posebno istaknuo obrazovanje koje je garancija budućnosti i razvoja Novog Marofa. 

Osim potpore iz vlastite stranke Jenkač za novi mandat ima i potporu aktualnih koalicijskih partnera – Hrvatske seljačke stranke, zaključuje novomarofski HDZ u svom priopćenju.

Komentari