natjerali gradonačelnika na ispriku

Habuš se ispričao i pravdao: 'Radim već pet godina, 365 dana godišnje, 24 sata dnevno - pa sam preemotivan'

Objavljeno: 29.09.2016. 08:57

Zadnja izmjena: 29.09.2016. 10:06

Foto: ilustracija / arhiva

Iako je nakon stanke od 15 minuta na zahtjev kluba nezavisnih vijećnika, gradonačelnik Habuš je bio primoran javno se ispričati za svoj nedavni javni napad na vijećnike, ipak nije prihvaćen izvještaj o njegovom radu u prvih pola godine.

Praktički već na samom početku sjednice klub nezavisnih vijećnika zatražio je 15 minuta stanke, nakon koje je Zlatan Avar uime kluba ultimativno zatražio od gradonačelnika ispriku zato što je vijećnike doveo u vezu s podzemljem. Pritom je istaknuo i da Vijeće nema onakav pristup medijima kakav ima gradonačelnik, koji to onda koristi za napade čim se njegovi prijedlozi ne usvoje.

 - Ispričat ću se u onom dijelu gdje sam pretjerao. Ali ću tražiti i ispriku od gospodina Avara za napad na moj kućni odgoj. - izjavio je gradonačelnik s govornice.

- Radim 5 godina, 365 dana godišnje, 24 sata dnevno - pa reagiram preemotivno. Shvatite to više kao apel nego kao uvredu. - objasnio je Habuš svoj nedavni istup.

Zlatan Avar je prihvatio ispriku, te se ujedno ispričao zbog napada na kućni odgoj gradonačelnika.

No, unatoč ovakvim pomirljivim tonovima, nije prihvaćen izvještaj o radu gradonačelnika za prvih šest mjeseci (10 za, 7 protiv, 5 suzdržanih).

Komentari