parlamentarni izbori

POTVRĐENO JE Varaždin će na Škorinoj listi zastupati Ladislav Ilčić

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 16.05.2020. 10:19

Zadnja izmjena: 16.05.2020. 15:38

Kao što smo već izvijestili, listu u trećoj izbornoj jedinici Domovinskog pokreta Miroslava Škore na skorašnjim bi parlamentarnim izborima trebao nositi Davor Dretar Drele, televizijski voditelj i komičar.

Prema posljednjim informacijama na listi bi se trebao naći i Robert Podolnjak, a da će se njegovo ime naći na listi Miroslava Škore potvrdio nam je Ladislav Ilčić iz HRAST-a.

- Hrvatska može puno više od ovoga u što su nas naizmjenično doveli HDZ i SDP - kazao je Ilčić za naš portal, dodajući - Svi znamo da državna i lokalne samouprave nisu učinkovite, da imaju previše zaposlenih, a s obzirom da su ti ljudi zaposleni po političkoj liniji HDZ-a i SDP-a, te dvije stranke nas ne mogu izvući iz toga.

Iz toga razloga uvjeren je Ladislav Ilčić da će građani i u trećoj izbornoj jedinici glasovati upravo za listu Domovinskog pokreta Miroslava Škore.

- Tu je i pitanje demografije za koje sad svi znaju da je direktno povezano s ekonomijom. Za razliku od drugih zemalja u koje se mladi vraćaju i koje bilježe značajan porast nataliteta, naša Vlada, kao i prije - nešto priča, a skoro ništa ne radi i ne uspijeva preokrenuti negativne trendove. Možemo na to žmiriti, a možemo i nešto poduzeti - zaključuje Ilčić.

Komentari