objava bez zadrške

'Nisam vas uvrijedio, ponizio, omalovažio, ne poznamo se...' Pogledajte kome ove riječi upućuje smijeneni direktor Čistoće

Podsjetimo, gradonačelnik Bosilj je bivšeg direktora Čistoće okrivio za opstrukciju provođenja linijskog prijevoza u Varaždinu te tvrdi kako Skroza sve do jučer nije potpisao Opće uvjete poslovanja te se zbog toga prije nije mogla sazvati hitna sjednica...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 30.09.2021. 10:01

Zadnja izmjena: 30.09.2021. 10:02

"...Baš nikad Vas nisam uvrijedio, ponizio, omalovažio, ne poznamo se, ne znam što sam Vam u životu loše učinio da me uporno unatrag tri godine prozivate, krivite, klevećete...", poručio je u svojem obraćanju na Facebooku Davor Skroza gradonačelniku Nevenu Bosilju.

Podsjetimo, Bosilj je bivšeg direktora Čistoće okrivio za opstrukciju provođenja linijskog prijevoza u Varaždinu te tvrdi kako Skroza sve do jučer nije potpisao Opće uvjete poslovanja te se zbog toga prije nije mogla sazvati hitna sjednica.

Skroza pak u svojem statusu moli Bosilja da ga prestane ''kriviti i blatiti za sve i svašta''. Tvrdi kako je Grad Varaždin tek 23. rujna u Čistoću vratio svu potrebnu dokumentaciju, dok je konačno usuglašavanje završeno 27. rujna.

- Nakon konačnog usuglašavanja koje je završeno dana 27. rujna kompletna dokumentacija je bila spremna za slanje, no potpisnika (direktora, mene) nije bilo obzirom sam tog dana već unaprijed imao dogovorene obveze u Zagrebu. Kako sam s danom 28. rujna 2021. opozvan s mjesta direktora to nisam imao niti prava, a niti ovlasti potpisati bilo što pa je stoga ta dokumentacija ostavljena na potpis novo izabranom direktoru kojeg se tog jutra očekivalo da stupi na funkciju - napisao je Skroza i dodaje:

- Evo, učinjeno je i ono što ste mi napomenuli na onom sastanku ''da sam morao biti svjestan da s promjenom vlasti moram biti smijenjen''…pa što još hoćete od mene? Iskreno se nadam, a nakon što g. Nikola Šanjek ukloni sa prvog kipeca kapuljaču i bradu te izmjeni oblik nosa, da Vam se onda ne ''ukaže'' lik Davora Skroze - završava. 

 

Komentari