HNS PORUČUJE

HNS o slučaju s otpadom: SDP i Reformisti ne preuzimaju odgovornost, a Budimo grad šuti

Objavljeno: 06.07.2021. 18:35

Zadnja izmjena: 06.07.2021. 19:30

Vršitelj dužnosti predsjednika Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije i gradonačelnik grada Lepoglave, Marijan Škvarić, reagirao je na obavijest društva Čistoća iz Varaždina o obustavi odvoza miješanog komunalnog otpada.

Kako je Čistoća koncesionar za grad Varaždin i 14 JLS-ova u Varaždinskoj županiji, iz HNS-a pozivaju na prestanak "političkih prepucavanja koja trenutno pune medijske stupce" te da se ne odlaže rješenje problema. 

- „Pobjednička alijansa“ u gradu Varaždinu, koju čine SDP, Reformisti i Budimo grad, koji je cijelo svoje političko djelovanje temeljio na rješenju problema bala i otpada općenito, ne preuzima odgovornost za rješavanje problema, dapače neki i šute (Budimo grad). Uz nabrojane aktere ne izuzimamo ni odgovornost uprave Čistoće za nastanak ali i rješavanje problema. Apeliramo na sve spomenute aktere, posebice na novoizabranog gradonačelnika, da hitno riješe problem, jer jedini koji ispaštaju u igricama prebacivanja odgovornosti, pogleda u prošlost i nerada su građani, koji siguran sam, nisu to birali – zaključio je Škvarić.

Komentari