predstavljanje kandidata

Slađan Mustač HDZ-ov je kandidat za načelnika Općine Mali Bukovec

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 03.04.2021. 11:00

Zadnja izmjena: 03.04.2021. 11:01

Slađan Mustač, aktualni zamjenik načelnika Općine Mali Bukovec, kandidat je Hrvatske demokratske zajednice za načelnika Općine, a svoj je predizborni program Mustač predstavio u četvrtak u Malom Bukovcu.

Mustač je kazao da mu je sigurnost svih mještana na prvom mjestu te posebno istaknuo potrebu izgradnje nogostupa u svim naseljima u općini.

– Osim toga, na pojedinim dionicama treba postaviti usporivače prometa, a zbog povećanja sigurnosti pješaka i biciklista neophodno je staru, dotrajalu rasvjetu zamijeniti modernim osvjetljenjem na svakom stupu u naselju. Na području općine je i dosta neuređenih poljskih puteva i dotrajalih mostova koje treba zamijeniti, a problem su i neočišćeni oborinski kanali – kazao je Mustač.

Uz napomenu da je bitna točka njegovog gospodarskog programa razvoj tvrtke Bukotermal, Mustač je kazao da su budućnost svake sredine, pa tako i općine Mali Bukovec, djeca i mladi, stoga će se kao načelnik zalagati da se upravo njima stvore što bolji uvjeti za odrastanje i obrazovanje.

- Zahvaljujući svom dosadašnjem iskustvu i radu, kako na lokalnoj, tako i na županijsko razini, Slađan Mustač itekako zaslužuje biti naš kandidat za načelnika Općine Mali Bukovec, rekao je predsjednik varaždinske Županijske organizacije HDZ-a i kandidat za župana Varaždinske županije, saborski zastupnik Anđelko Stričak.

 

Komentari