priopćenje sdp-a

Slunjski: Upozorio sam Batinića na ove dvije stvari, a on će meni da 'lažem ko pas'

Objavljeno: 14.05.2022. 14:23

Zadnja izmjena: 14.05.2022. 14:28

Ivanečki SDP oglasio se priopćenjem za medije, u kojem gradonačelnika Milorada Batinića optužuju za vrijeđanje njihovoga gradskog vijećanika Mihaela Slunjskog.

Prema onome što pišu, Milorad Batinić Slunjskome je, revoltiran njegovim pitanjima, umjesto odgovorom uzvratio uvredom da "laže kao pas".

- Radi se o tome da sam dobio primjedbe da gradonačelnik već duže vrijeme ne želi sudjelovati na manifestacijama koje organizira vrtić. I ukoliko doista pogledamo, a sve je objavljeno u javnosti, gradonačelnik kao ni njegov zamjenik nisu sudjelovali na Danima kruha, Zebice – ptičeki se ženiju, Dječji tjedan… U razloge zašto nisu prisustvovali neću ulaziti, ali moj osobni stav je da usprkos obavezama barem jedan se može pojaviti ajde na barem jednoj manifestaciji - piše u priopćenju koje potpisuje Slunjski.

U nastavku Batinića optužuje da je odgajatelje "prisilio", da se tijekom covid krize odreknu božićnica i regresa.

- Drugi dio za koji sam informirani je da odgajatelji tijekom COVID krize ostaju bez božićnice i regresa. Sindikat traži sastanak sa gradonačelnikom kako bi se postigao dogovor i što hitnije riješio problem, ali gradonačelnik ih odbija primiti gotovo godinu. Na kraju se problem riješio na način da ih je gradonačelnik praktički uvjetovao da odustanu od božićnice i regresa ukoliko ne žele da im se dira u kolektivni ugovor - tvrdi ovaj vijećnik.

Komentari