zajednički posjet

Smoljanec pozvao Križanića i Stričaka da u ponedjeljak zajedno obiđu novomarofsku bolnicu

Objavljeno: 24.03.2017. 08:23

Zadnja izmjena: 24.03.2017. 08:24

Foto: Arhiva

Na jučerašnje izjave HDZ-ovih saborskih zastupnika Anđelka Stričaka i Josipa Križanića imun nije ostao ni Mladen Smoljanec, kandidat za gradonačelnika Novog Marofa.

Smoljanec ističe izjave saborskih zastupnika kojima tvrde kako u u Varaždinskoj županiji nema sudionika da se zdravstvo digne na višu razinu, te kaže kako takve izjave stvaraju dojam dojam kao da su o zdravstvu u Varaždinskoj županiji govorili ljudi koji ovdje ne žive.

- Samo tri dana prije njihovih izjava župan Predrag Štromar i novi ravnatelj OB Varaždin Nenad Kudelić najavili su da će se u zdravstvo u naredne dvije godine uložiti 320 milijuna kuna. No, možda zastupnici Stričak i Križanić nisu te informacije stigli pročitati zbog silnih obaveza u Saboru. - rekao je Smoljanec i pritom istaknuo kako ga čudi što zastupnici ne znaju koliko je u novomarofsku bolnicu uloženo, budući da je gradonačelnik Siniša Jenkač njihov stranački kolega.

- S obzirom na situaciju, pozivam saborske zastupnike Josipa Križanića i Anđelka Stričaka da dođu u ponedjeljak u 11 sati i da zajedno sa županom Predragom Štromarom i sa mnom obiđu bolnicu. Imat će priliku novomarofsku bolnicu pogledati i izvana i iznutra. - zaključio je Smoljanec.

 

Komentari