prošli i budući izbori

Središnji odbor Reformista prvi put u Varaždinu - Čačić najavljuje suradnju sa strankama centra na izborima

Objavljeno: 17.12.2017. 14:48

Zadnja izmjena: 17.12.2017. 14:48

Foto: Viktor Hranić

Danas u 12.30 prvi put u Varaždinu Reformisti su održali sjednicu svog središnjeg odbora, na kojoj je sudjelovalo 80 stranačkih delegata iz cijele zemlje, kao i otprilike isti toliki broj gostiju.

Sjednica je održana u hotelu Turist, a glavne teme sastanka bile su analiza prethodnih lokalnih izbora, kao i priprema za izbore koji slijede - one za EU parlament te predsjedničke izbore.

- Mi ćemo na izbore za EU parlament i na predsjedničke izbore gotovo sigurno ići s pozicije centra, sa strankama cetnra. To će biti test naše snage, posebno u područjima u kojima obnašamo izvršnu vlast. - izjavio je predsjednik stranke Radimir Čačić, dodajući da nisu ni u kakvoj koaliciji s vladom i nemaju nikakav potpisani sporazum.

- Ali imamo jasan stav da ćemo podržati sve kvalitetne projekte, a od vlade očekuje da ako ne podržava neke projekte da nas ne ometa. A tamo gdje nas podržavaju - mi im odajemo priznanje, kao što je projekt brze pruge, kao i inicijativa za razvoj 5 sjevernih županija. - napomenuo je Čačić

Komentari