parlamentarni izbori

Stričak: Ako će se gledati investicije a ne svjetonazor, osvojit ćemo više od četiri mandata

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.06.2020. 08:46

Zadnja izmjena: 17.06.2020. 09:11

HDZ-u Varaždinske županije pripala je trećina svih mjesta na izbornoj listi III. izborne jedinice. Konkretnije, na listi se se našli aktualni predsjednik organizacije Anđelko Stričak, predsjednik varaždinskog HDZ-a Damir Habijan, načelnik Vinice Marijan Kostanjevec, županijska vijećnica Nadica Dreven Budinski i gradonačelnik Novoga Marofa Siniša Jenkač koji će mandat pokušati osvojiti preferencijalnim putem.

Predsjednik županijske organizacije i saborski zastupnik Anđelko Stričak rekao je kako očekuje da će HDZ u 3.izbornoj jedinici osvojiti najmanje četiri mandata. 

- Ako će birači cijeniti rezultate rada, tj. sve te investicije koje se odrađuju, a manje svjetonazorske teme siguran sam da možemo ostvariti i bolji rezultat. Gradilišta mnogobrojnih investicija obišao je i sam premijer Plenković. Ni jedan premijer do sada nije bio toliko puta na području Varaždinske županije - rekao je Stričak. 

Stričaka, kako je naglasio, raduje što je pet mjesta na listi pripalo upravo domaćim dužnosnicima, odnosno nema nikoga "sa strane" - što je ranije znao biti slučaj.

- Bitno je naglasiti da su se na listi našle osobe koje su se dokazale svojim dosadašnjim radom, koje su kao takve cijenjene i prepoznate u svojim sredinama te su samim time i zaslužile svoje mjesto na listi - zaključio je Stričak.

 

Komentari