komentar na facebooku

Stričak: Gdje je nestao vremešni RČ?

Objavljeno: 22.02.2024. 19:27

Zadnja izmjena: 22.02.2024. 19:28

Foto: Arhiva

Nakon što je u subotu predsjednik Županijskog HDZ-a Anđelko Stričak komentirao prosvjed na Markovom trgu u Zagrebu, sada se opet o njemu oglasio putem Facebook profila stranke. 

Zadnji put je, podsjetimo, istaknuo stav kako Varaždinci nisu podržali prosvjed te je mladež HDZ-a proizvala predsjednicu ŽO SDP Barbaru Antolić Vuporu, a ovaj put se dotaknuo predsjednika Reformista Radimira Čačića. 

- Na subotnjem “prosvjedu” mržnje i prošlosti sudjelovalo je čak 11 oporbenih stranaka, no nigdje nije bilo - Čačića - riječi su kojim svoj status počinje Stričak te nastavlja: 

- Gdje je nestao Ratko? Srame li ga se to oporbene koleg(ic)e ili samo smatraju da nema potrebe računati na njega? Vremešni RČ zašao je u 80-te, a njegovi reformisti, njih nekoliko koliko ih je preostalo, nigdje ne prelaze izborni prag. Čak su i Mrak Taritaš i D. Orešković, s rejtingom od 0,2-0,3%, za njega postale političke gigantice! Oporba nas vraća u duboku prošlost, no svjesna je kako bi s Čačićem potonula još - dublje! - napisao je.

Komentari