županijska skupština

Stričak: 'Gotića smo izbacili, Čačića se ne možemo riješiti. Mozak operacije je njegov suradnik'

Tijekom svojeg izlaganja Striičak je u više navrata prozivao Reformiste, te je između ostaloga rekao kako su njihove dvije stranke „još uvijek u koaliciji“...
Objavljeno: 20.07.2022. 10:29

Zadnja izmjena: 20.07.2022. 11:39

„Da, Gotić je naš član i mi smo ga se ekspresno riješili. No, piše da je mozak operacije bio g. Stjepan Ptiček koji je bio lijeva i desna ruka g. Čačića u Coningu i, dakle, učio je od najboljih“, riječi su kojima je danas prošlotjedna uhićenja na sjednici Županijske skupštine komentirao župan Anđelko Stričak.

Ono što se dogodilo nazvao je sramotom, kazao kako bi krivci trebao biti najstrože kažnjeni, a potom postavio pitanje uloge Varkomova Nadzornog odbora.

- Robert Vugrin, član Reformista, zamjenik je predsjednika nadzornog odbora, pa se postavlja pitanje kako nisu ništa vidjeli. Mi kao Županija nemamo nikakav utjecaj na Varkom, nadam se da će direktor te načelnici i gradonačelnici poduzeti sve da se tvrtka spasi te da penalizacija bude u što manjem iznosu ako do nje dođe – rekao je župan.

Tijekom svojeg izlaganja još je u više navrata prozivao Reformiste, te je između ostaloga rekao kako su njihove dvije stranke „još uvijek u koaliciji“.

- Premijer Plenković nuklearnim oružujem Reformiste neće istjerati. Svi ozbiljni ljudi odu, samo oni glumataju o dobroj suradnji i otvorenim vratima. Ako neće biti izbori, ostat će još godinu dana u koaliciji – rekao je Stričak.

Komentari