odgovor reformistima

Stričak: HDZ poštuje koalicijske partnere, Čačić ne zna s kim je i protiv koga

Objavljeno: 27.05.2021. 17:31

Zadnja izmjena: 27.05.2021. 17:44

Nakon priopćenja Reformista u kojem su ga prozvali da "vodi kampanju Dragice Ratković", stigao je i odgovor kandidata za župana Anđelka Stričaka.

Stričak u priopćenju poručuje kako je za HDZ "uvijek vrijedilo MI, a nikako JA, jer JA ističu oni koji ne znaju tko su i što su, s kim su i protiv koga, koji jedno pričaju u Zagrebu, a drugo u Varaždinu", poručuje Stričak aludirajući na svojeg protukandidata Radimira Čačića.


Priopćenje HDZ-a:

Naravno da podržavamo svoje koalicijske partnere, prema njima se odnosimo s poštovanjem i uvažavanjem. Cijenimo, vrednujemo i naglašavamo njihov doprinos u razvoju naših sredina, županije i države.

U to ste se g. Čačiću i sami mogli uvjeriti. Za nas je oduvijek vrijedilo MI, a nikako JA, jer JA ističu oni koji ne znaju tko su i što su, s kim su i protiv koga, koji jedno pričaju u Zagrebu, a drugo u Varaždinu, koji se skrivaju iza svojih službenika i zaposlenika, svađaju se i vrijeđaju mlade, obrtnike, poduzetnike.

Stoga, g. Čačiću, odgovorite napokon na pitanje: zbog čega trošak od skoro milijun kuna za “Savjetodavne usluge za definiranje strategije održivog razvoja, modela privatizacije i upravljanja zdravstveno-lječilišnog i turističkog kompleksa Varaždinske Toplice”?

Komentari