krenule pripreme

Stričak i Runac na čelu kampanje Kolinde Grabar Kitarović u Varaždinskoj županiji

Objavljeno: 04.11.2019. 13:18

Zadnja izmjena: 04.11.2019. 13:18

Foto: Arhiva

Županijska organizacija HDZ-a formirala je izborni stožer za izbornu kampanju Kolinde Grabar Kitarović, sa zadaćom pružanja logističke podrške HDZ-ovoj kandidatkinji u utrci za drugi mandat na čelu države.

Stožer će, kako doznajemo, voditi Anđelko Stričak te Alen Runac, u svojstvu voditelja odnosno direktora kampanje na području županije. Članovima stožera imenovani su Siniša Jenkač, Goran Kaniški, Damir Habijan, Nadica Dreven Budinski, Ivo Loborec i Petra Geček.

U drugom krugu predsjedničkih izbora 2014. godine Kolinda Grabar Kitarović na području Varaždinske županije osvojila je 31.440 glasova ili 35,77 posto, od čega u gradu Varaždinu 7070 glasova odnosno 28,69 posto. Direktor kampanje Runac uvjeren je da Grabar Kitarović taj rezultat sada može nadmašiti.

„S obzirom na investicije veće od milijardu kuna na području naše županije, uvjeren sam da će građani to znati honorirati, te nimalo ne sumnjam u reizbor aktualne predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Formirani izborni stožer biti će angažiran maksimalno“, kaže Runac.

Komentari