reakcija predsjednika žo

Stričak: Dosta! Evo zašto Jenkač nije bio na listi i tko je lobirao za njega

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.07.2020. 12:55

Zadnja izmjena: 11.07.2020. 13:47

Nakon što je Siniša Jenkač za N1 televiziju i HTV  danas izjavio kako ga vlastita županijska organizacija nije stavila na listu iz razloga što se kandidirao za predsjednika, na svojem Facebook profilu po prvi put se o svemu oglasio predsjednik županijskog HDZ-a Anđelko Stričak.

>>Jenkač za N1: Nisu me htjeli staviti na listu jer sam pokazao ambicije

- S obzirom da Jenkačevim suzama nema kraja, evo pojašnjenja zašto nije bio prijedlog Županijskog odbora HDZ-a Varaždinske županije - riječi su kojima Stričak započinje svoj Facebook status.

- Od 60-ak prisutnih na sjednici županijskog odbora - nastavlja Stričak, i to velikim slovima: "NITKO GA NIJE PREDLOŽIO, PA NI ON SAM SEBE! Da bude na listi inzistirao je Gordan Jandroković - tvrdi Anđelko Stričak.

Status, pak, završava rečenicom: "Za sada toliko".

"Kakav je to plakat?"

Stričak smatra spornim i plakat u ružičastoj boji kojega je Jenkač koristio u predizbornoj kampanji, odnosno to je vjerojatno razlog zašto ga je priložio svojoj objavi,

- Kakav je to plakat, kaj je HDZ promijenil boju? - komentirao je na to Ivo Loborec, inače Novomarofčanin ali pripada Stričakovoj struji.

- Ako je to boja broja 14., onda smo u banani - napisao je Loborec.

Netko je zatim Stričaku napisao da je "ljubomoran na Jenkača", a Stričak mu je na to odgovorio: - Nisam. Čestitao sam mu na uspjehu, ali tih suza "svi su protiv mene" je već dosta.

Evo o čemu se radi:

 

Komentari