na skupštini

Stričak: 'Pristajem na sve testove, da vidimo tko se iz gradske vlasti liječio, a tko predozirao'

Stričak je danas na sjednici Županijske skupštine rekao kako pristaje na sve preglede te pozvao na iste i predstavnike gradske vlasti...
Objavljeno: 06.03.2024. 10:55

Zadnja izmjena: 06.03.2024. 11:07

Foto: Boris Matijašec/Lidija Filipović

Predsjednica ŽO SDP-a Barbara Antolić Vupora pozvala je nedavno u našoj emisiji župana Anđelka Stričaka da obavi takozvani gama test, nakon što je on prozvao gradonačelnika Nevena Bosilja.

Stričak je danas na sjednici Županijske skupštine rekao kako pristaje na sve preglede te pozvao na iste i predstavnike gradske vlasti.

- Pristajem na sve preglede od alfa, beta, gama, od istraživanja alkohola, narkotika. Isto tako predlažemo i, s obzirom na to je da je to bila inicijativa predsjednice Županijske organizacije SDP-a, ujedno i saborske zastupnice Barbare Antolić Vupore, da se na pregled odazove gradonačelnik Bosilj, zamjenik Marković, predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki, pa da vidimo – rekao je Stričak.

'Da vidimo tko je bio ovisnik'

Zatim je prozvao neke od gradskih dužnosnika koji su se, kako navodi, liječili od ovisnosti i slično.

- Nemam ništa protiv da se odazovem i ja, a i ta gospoda na ta istraživanja ili ako treba ja sam spreman dati na uvid svu svoju medicinsku dokumentaciju. Nek daju i oni pa da vidimo tko je završio u bolnici zbog predoziranja, tko se liječio od čega i tako dalje. Tko se tamo nešto liječio od ovisnosti od kocke, čija su jetra kao flaša pelinkovca ili tko se predozirao pa je prije godinu i pol dobio tretman u bolnici. Nema problema, ja sam spreman na sve. Samo nek gospoda predlože. Sve što predlože na sve pristajem – zaključio je.

Na taj test ga je naime, tijekom aktualnog sata, pozvao i vijećnik Ivan Čehok koji je rekao: Pozivam župana i sve druge koji su bili prozivani neka naprave test. Neka naprave i svi drugi od 11 sati na dalje.'

Komentari