sastanak u tijeku

Stričak o sastanku HDZ-a i HNS-a u Vinariji Šafran: "Raspravljamo o provedbi projekata"

Detalje sastanka između HDZ-ovih i HNS-ovih gradonačelnika koji je upravo u tijeku u Vinariji Šafran pokušali smo doznati od čelnika županijskog HDZ-a Anđelka Stričaka...
Objavljeno: 04.12.2018. 13:05

Zadnja izmjena: 04.12.2018. 13:09

Detalje sastanka između HDZ-ovih i HNS-ovih gradonačelnika koji je upravo u tijeku u Vinariji Šafran pokušali smo doznati od čelnika županijskog HDZ-a Anđelka Stričaka, koji kaže kako je financiranje nogometne akademije NK Varaždina samo jedna od tema o kojoj bi moglo biti riječi.

>>Izbornik Dalić i Stjepan Cvek sastali se s HDZ-ovim načelnicima i gradonačelnicima oko financiranja škole nogometa

„U Vinariji Šafran okupili smo se kako bi s HNS-om raspravili provedbu ili poteškoće u provedbi nekih projekata, dok smo u Ljubešćici održali 14. koordinaciju HDZ-ovih načelnika i gradonačelnika kojoj su nazočili izbornik Dalić i predsjednik NK Varaždina Stjepan Cvek.Tom prilikom dogovorili smo podršku nogometnoj školi NK Varaždina. Smatram da Varaždin treba imati prvoligaški nogometni klub, jer ne veli se bez veze da je nogomet najbitnija sporedna stvar na svijetu. U to smo se imali prilike uvjeriti ove godine u Rusiji. Za ulazak NK Varaždna u prvu ligu naravno da je potrebno imati i određene uvjete, a kada govorimo o igračkom kadru tu je po meni najbitnija škola nogometa – tko zna u kome se krije novi Modrić“, sve je što nam je htio reći Anđelko Stričak.

Komentari