hdz ga sutra predstavlja

Kanidat za Runčeva zamjenika proizvođač i izvoznik eko kozmetike Mladen Jakopović

Objavljeno: 05.04.2017. 11:38

Zadnja izmjena: 05.04.2017. 12:08

Foto: Arhiva

Županijska organizacija HDZ-a sutra će javno predstaviti kandidata za zamjenika Alenu Runcu, Mladena Jakopovića.

Iz Jakopovićeve biografije koju prilažu razvidno je da stranka njegovom kandidaturom evidentno targetira ruralno stanovništvo, naspram grada Varaždina kojega svojom prepoznatljivošću ponajviše putem sportske karijere vjerojatno ima zadatak zahvatiti Alen Runac kao kandidat za župana.

Jakopović je, ističe HDZ, najveći proizvođač eko kozmetike u Hrvatskoj koju izvozi u čak desetak zemalja EU, a ovaj Marofčanin s adresom u Paki ujedno je i predsjednik Poljoprivredne komore na županijskoj razini te član različitih povjerenstava u Ministarstvu poljoprivrede i drugih udruženja vezanih uz ruralni razvoj.

Prije deset godina osnovao je OPG Jakopović, a još od 90.-ih vlasnik je i tvrtke Oportun d.o.o. Svojevremeno je u kratko razdoblju radio kao asistent na varaždinskom FOI-u, a prema podacima koje je HDZ danas poslao medijima, dvije godine bio je i direktor informatike u tadašnjem VIS-u Varaždin.

Jakopović je lokalno poznat kao predsjednik udruge privatnih šumovlasnika "Greben" u Novom Marofu, a već nekoliko godina angažiran je i na manifestaciji kojoj je predsjednik županijskog HDZ-a redoviti gost: "Danima vrganja u Paki". U HDZ je ušao 2006. godine. 

Komentari