HNS-OVCI U VARAŽDINU

FOTO: Vrdoljak gost HNS-a u Varaždinu - Štromar najavio izbor novog vodstva, ali bez detalja

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 24.08.2017. 19:04

Zadnja izmjena: 24.08.2017. 19:04

Nakon što se danas potpredsjednik Vlade i Ministar graditeljstva i prostornog uređenja na Špancirfestu sastao s premijerom Plenkovićem, kasnije se održala sjednica predsjedništva HNS-a.

Nakon sjednice članovi predsjedništva su se sastali s gostima i lokalnim dužnosnicima Varaždisnke županije. Štromar je izrazio zadovoljstvo što su se njegovi stranački kolege okupili baš u Varaždinu da vide kako grad izgleda za vrijeme Špancira. Kratko se osvrnuo i na zaključke sa sjednice.

- Dogovorili smo se da ćemo uskoro napraviti sabor stranke gdje ćemo birati novo vodstvo. Važno je također da smo donijeli odluku da moramo od iduće školske godine početi s pilotom kurikularne reforme.- rekao je Štomar i napomenuo kako Blaženka Divjak ima njihovu potpunu podršku

Rekao je također da je zadovoljan sa suradnjom s HDZ-om, da puno komuniciraju, ali i da se suočavaju s puno problema na državnoj razini.  O kandidaturi za predsjednika HNS-a nije htio puno govoriti, baš kao ni Ivan Vrdoljak koji je pozvan kao gost na predjedništvo. Na pitanje hoće li se on kandidirati za predsjednika HNS-a, kratko je odgovorio:

- Dajte ljudi, tu smo došli na Špancirfest, nemojmo ljudi opterećivat teškim temama.

Uz dobro poznata nacionalna politička lica, Španciru se se pridružili i lokalni političari. Između ostalih gradom su prošetali načelnik Općine Trnovec Zvonko Šamec, Općine Sračinec Božidar Novoselec i Mirko Korotaj, načelnik Općine Cestica.

 

Komentari