Štromar: Čestitam novoj predsjednici, a mi nastavljamo rad za boljitak naše županije

Objavljeno: 13.01.2015. 10:44

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Arhiva eVaraždin.hr/A. Švoger

Koordinator zajedničkog Izbornog stožera kandidata Ive Josipovića za Varaždinsku županiju i varaždinski župan Predrag Štromar priopćenjem je zahvalio biračim Varaždinske županije što su izašli na izbore za predsjednika Republike Hrvatske.

Štromar je naglasio kako je sjever Hrvatske pokazao da želi građansku, tolerantnu i radišnu zemlju.

- Zahvaljujem svim biračima, našim sugrađankama i sugrađanima u Varaždinskoj županiji koji su u nedjelju, 11. siječnja sudjelovali u izborima za predsjednika Republike Hrvatske. Posebno se zahvaljujem onim biračima koji su svoje povjerenje i glas poklonili gospodinu Ivi Josipoviću. Svojim ste izborom pokazali da sjever Hrvatske želi građansku, tolerantnu i radišnu zemlju, našu Hrvatsku. Uvjeren sam da ćemo i dalje, uz podršku naših građanki i građana, svojim zalaganjem, radom i kvalitetnim projektima povećati standard svih stanovnika i krajeva u našoj županiji. Koristim ovu priliku i da čestitam gospođi Kolindi Grabar-Kitarović na pobjedi. Želim joj puno uspjeha u mandatu predsjednice RH – rekao je Štromar.

Varaždinski župan osvrnuo se i na samu kampanju i pojedine izjave koje su se pojavile nakon proglašenja izbornih rezultata.

- Drago mi je da je velika većina birača nagradila naš tolerantan i pomirljiv ton kroz čitavu kampanju. Naglašavam da je demokratska borba u političkoj areni bila i ostala naš način političkog života. Takvom će ostati i u budućnosti. Upravo zato pozivam naše političke suparnike da smire strasti iz kampanje jer su izbori završili. Pozivam ih da se u svim narednim izborima služe demokratskim sredstvima te da našim građanima prepuste odluku i izbor između političkih takmaca u demokratskoj borbi, tolerantnoj atmosferi  i argumentiranoj raspravi. Takvim odnosom prema političkim suparnicima, ali i svim građankama i građanima Županije, doprinose izgradnji međusobnog povjerenja i potrebnog zajedništva. Samo zajedničkim snagama i kroz dijalog možemo raditi na napretku Varaždinske županije i čitave Hrvatske – zaključio je Predrag Štromar.

Komentari