Oglasio se varaždinski župan

Štromar nakon Prstecova govora u V. Toplicama: „Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. Takav HDZ Hrvatskoj ne treba“

Objavljeno: 12.08.2016. 15:52

Zadnja izmjena: 12.08.2016. 15:59

Foto: Arhiva

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u Varaždinskim Toplicama nije sve proteklo kako to na sjednicama uglavnom biva. Naime, predsjednik Gradskog vijeća Franjo Prstec (HDZ) napao je gradonačelnicu Goranku Štefanić, kazavši kako ona, u suradnji sa županom Štromarom i, kako je rekao, „ostalim njihovim ljudima“, ne govori istinu, nadodavši kako je on tu da upravo to napravi.

>> U Varaždinskim Toplicama ponovno 'show' - evo sto se dogodilo na svečanoj sjednici

Oglasio se u Prstecovu govoru spomenuti župan Varaždinske županije Predrag Štromar, zamjenik predsjednika HNS-a i predsjednik ŽO HNS-a Varaždinske županije: – Svečana sjednica predstavničkog tijela jedinice lokalne samouprave trebala bi se provesti u svečanom tonu, kao što i samo ime govori, ali, nažalost, u Varaždinskim Toplicama imali smo presedan i politički nekulturno ponašanje predsjednika vijeća – HDZ-ovog Franje Prsteca.

Štromar je istaknuo i kako su se nakon Prstecova govora dvoranom čuli žvižduci i negodovanja, a ne pljesak: – Čudi me takav nastup Franje Prsteca jer je nedavno novi predsjednik HDZ-a Andrej Plenković najavio novi, uljuđeni HDZ i ponudio Hrvatskoj novu političku platformu, dok današnji slučaj pokazuje upravo suprotno.

– Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. Ako je ovo što smo vidjeli u Toplicama taj pompozno najavljeni novi HDZ, onda možemo sa sigurnošću reći da takav HDZ Hrvatskoj ne treba. – oštro je zaključio Štromar.

Komentari