siguran u pobjedu

VIDEO Štromar nimalo ne dvoji u pobjedu za dva tjedna

Objavljeno: 22.05.2017. 12:02

Zadnja izmjena: 22.05.2017. 13:41

Foto: arhiva

Predrag Štromar zahvalio se svim biračima na podršci u prvom krugu te istaknuo kako je siguran u pobjedu u drugom krugu. Kaže kako je izborni rezultat sličan onome prije četiri godine, stoga ne dvoji u pobjedu za dva tjedna.

- "Idemo u drugi izborni krug s vodeće pozicije i s velikom prednošću, što je znak da su građani prepoznali sve ono što smo odradili u proteklom mandatu, ali i dali podršku našim programima, koji su prije svega razvojni. Varaždinska županija u protekle se četiri godine zadržala na poziciji najrazvijenije, prije svega po pitanju obrazovanja. Sjever Hrvatske i Varaždinska županija kotač su razvoja Hrvatske, a taj će se kotač u naredne četiri godine zavrtjeti još brže." – rekao je Predrag Štromar.

Ističe i kako je HNS uz, što uz podršku koalicijskih partnera, što samostalno, odnio pobjedu u 7 gradova i općina.

- "U prvom krugu izbornu pobjedu osiguralo je 7 HNS-ovih načelnika i gradonačelnika, a borimo se za još četiri JLS-a u drugom krugu. Uz to, treba naglasiti da imamo načelnika s jednim od najboljih rezultata u Hrvatskoj, a to je Josip Jany iz Svetog Đurđa koji je imamo tri protukandidata i odnio pobjedu s rezultatom od 87,49 posto." – rekao je Predrag Štromar.

 

Komentari